Aanmelden Coronavoucher Krimpen

De coronatijd heeft veel van Krimpense organisaties gevraagd. We zijn heel blij dat er op dit moment weer meer mogelijk is. De gemeente Krimpen aan den IJssel wil daarom graag juist nu iets extra’s doen voor de Krimpense samenleving. Alle Krimpense huishoudens ontvangen daarom vanaf 4 november een voucher ter waarde van € 25,-.

Extra inkomsten met de Coronavoucher Krimpen! Doet u ook mee?

De Coronavoucher Krimpen kan tot en met 31 december 2021 besteed worden bij Krimpense ondernemers die hun deuren moesten sluiten tijdens de lockdown. Ook bij maatschappelijke instellingen en kerken kan de voucher als donatie ingeleverd worden. Zo is de Coronavoucher Krimpen een financieel steuntje in de rug voor organisaties en inwoners van onze gemeente.

Hoe werkt het?

U meldt uw organisatie aan voor deze actie. Na uw aanmelding ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen om zo de ontvangen vouchers gelijk na inname te deactiveren en te verzilveren.

Hoe kan u laten zien dat u meedoet aan deze actie?

Alle organisaties die meedoen komen met hun naam en gegevens op de website krimpenaandenijssel.nl/coronavoucher. Inwoners van Krimpen aan den IJssel zien hier dat u meedoet aan deze actie. Verder ontvangt u voor 4 november 2021 promotiematerialen om uw klanten/bezoekers te laten zien dat u deelneemt aan de actie Coronavoucher Krimpen.

Doet u mee?

Meld u dan aan. Wij verifiëren of uw organisatie voldoet aan de voorwaarde van deze actie. Daarna ontvangt u een bevestiging van deelname, uw inloggegevens en de spelregels van de actie.

Heeft u nog vragen over de Coronavoucher Krimpen, neem dan contact op met Miriam Boere via miriamboere@krimpenaandenijssel.nl

Aanmelden

  • Toegestane bestandstypen: png, jpg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.